A A A

În premieră, Adjuncta administratoarei USAID pentru Biroul Europa și Eurasia, Erin McKee, în vizită la Judecătoria Bălți, sediul Central

26 Septembrie 2022 | 55

Adjuncta administratoarei USAID pentru Biroul Europa și Eurasia, Erin McKee, a întreprins, săptămâna trecută, o vizită oficială la Judecătoria Bălți, sediul Central. Scopul vizitei a fost de a afla din prima sursă despre reformele realizate de Judecătoria Bălți în cadrul Proiectului USAID Moldova „Instanțe Judecătorești Model”.

 Delegația a remarcat realizările Judecătoriei Bălți atât în plan de accesibilitate informațională și digitalizare, cât și în planul creării unui climat favorabil, comod și prietenos pentru justițiabili. Această vizită, reprezintă o importantă realizare ce corespunde obiectivului Judecătoriei Bălți de a obține statutul de instanță-model, totodată ea marchează cei 30 de ani de activitate USAID în Republica Moldova.

Judecătoria Bălți își propune să atingă noi succese în organizarea și oferirea serviciilor judecătorești de înaltă calitate și mizează pe sprijinul partenerilor de dezvoltare.