A A A

Ședința de evaluare și monitorizare a rezultatelor de implementare a Planului de dezvoltare a Judecătoriei model-pilot Bălți

03 Noiembrie 2023 | 45

Adevăratul succes  presupune de a nu te opri în tendința de a te îmbunătăți. 

Judecătoria Bălți continuă să implementeze cu succes mecanismul intern de monitorizare, gestionare și raportare a performanței instanței de judecată și de implementare a Planului de dezvoltare strategică - https://heyzine.com/flip-book/48e94719f6.html.

 La 31 octombrie 2023 a avut loc ședința de evaluare și monitorizare a rezultatelor de implementare a Planului de dezvoltare a Judecătoriei model-pilot Bălți. 

Ședința a avut ca obiectiv prezentarea, evaluarea rezultatelor implementării Planului de dezvoltare strategică și analiza performanței Judecătoriei Bălți pentru primele 9 luni ale anului 2023.

 

 Mulțumim USAID Moldova pentru suportul continuu la implementarea și extinderea la nivel național a bunelor practici în domeniul gestiunii performanței și dezvoltării strategice instanțelor judecătorești!

Pentru detalii asupra performanței instanței și a nivelului de implementare a direcțiilor de dezvoltare accesați-  https://jbl.instante.justice.md/ro/content/planuri-și-rapoarte . 

În situația în care aveți propuneri privind direcțiile de dezvoltare a Judecătoriei Bălți, nu ezitați să ne contactați:

Telefon: +373 231 22 212
email: jba@justice.md
Facebook: https://www.facebook.com/JudecatoriaBalti/ 

Instagram: https://www.instagram.com/judecatoria_balti/ 

sau să solicitați chiar și participarea în cadrul ședințelor trimestriale de raportare a performanței

#Judecătoria_Bălți
#instanță_de_judecată
#Moldova
#Bălți
#Justiție