A A A

Judecătoria Bălți a identificat soluții pentru eficientizarea activității instanței care vor rezulta în servicii mai bune pentru justițiabili

27 Mai 2022 | 45

Judecătoria Bălți a identificat mai multe soluții pentru eficientizarea activității instanței care vor rezulta în servicii mai bune pentru justițiabili. Am înaintat aceste propuneri în cadrul Conferinței naționale „Gestionarea fluxului de dosare și a volumului de muncă al judecătorilor”, organizată în cadrul Proiectului USAID Moldova Instanțe Judecătorești Model.

La eveniment am participat alături de reprezentanții Ministerului Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii, Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești, Curții Supreme de Justiției, curților de apel și judecătoriilor din țară.

Ca urmare a conferinței, vom elabora împreună cu toți participanții o Carte albă cu propuneri, inclusiv de modificări legislative, privind gestionarea mai bună a dosarelor. Sperăm că împreună vom reuși să optimizăm procesele de lucru și să creștem satisfacția populației față de serviciile instanțelor de judecată.