A A A

Performanța Judecătoriei-Model Bălți

16 Mai 2024 | 51

Judecătoria Bălți continuă să implementeze cu succes mecanismul intern de monitorizare, gestionare și raportare a performanței instanței de judecată și de implementare a Planului de dezvoltare strategică - https://heyzine.com/flip-book/48e94719f6.html

La 10 mai 2024 a avut loc ședința de evaluare și monitorizare a rezultatelor activității Judecatoriei Bălți pentru trimestrul I al anului 2024. La ședință au participat membrii grupului de lucru pentru aplicarea în cadrul Judecătoriei Bălți, a standardelor minime de calitate privind activitatea organizatorică și administrativă a judecătoriilor. Actualmente, mecanismul de monitorizare, raportare și analiză a performanței instanțelor de judecată urmează a fi implementat la nivel național.

angelMulțumim partenerilor interni și externi de dezvoltare pentru suportul continuu la implementarea și extinderea la nivel național a bunelor practici în domeniul gestiunii performanței și dezvoltării strategice instanțelor judecătorești!

Pentru detalii asupra performanței instanței și a nivelului de implementare a direcțiilor de dezvoltare accesați- https://jbl.instante.justice.md/ro/content/planuri-și-rapoarte .

În situația în care aveți propuneri privind direcțiile de dezvoltare a Judecătoriei Bălți, nu ezitați să ne contactați:

* Telefon: +373 231 22 212

* email: jba@justice.md

* Facebook: https://www.facebook.com/JudecatoriaBalti/

* Instagram: https://www.instagram.com/judecatoria_balti/

sau să solicitați chiar și participarea în cadrul ședințelor trimestriale de raportare a performanțeismiley