A A A

Reprezentanții instituțiilor de învățământ din or.Fălești ”La o cafea cu judecătorul”

26 Mai 2022 | 28

Judecătoria Bălți, sediul Fălești și Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI au discutat cu reprezentanții instituțiilor de învățământ din or.Fălești despre Educația tinerilor integri, în cadrul activității ”La o cafea cu judecătorul”

Educarea unei generații de tineri conștienți și care respectă legile statului este obiectivul de bază a dascălilor. Discuția temei propuse, într-o atmosferă informală, a permis fiecărui participant să-și exprime opiniile. Au fost discutate mai multe probleme, iar participanții au convenit că cea mai eficientă soluție de a le preveni este educarea tinerilor prin metode interactive și exemple reale. Evenimentul și-a atins scopul de a consolida o comunicare deschisă și onestă între cetățeni și reprezentanții sistemului judecătoresc.

Eveniment a fost realizat de Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI în cadrul Proiectului „Instanțe Judecătorești Model” cu sprijinul poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID Moldova