A A A

Vizita colegială a Judecătoriilor Pilot Model Drochia și Criuleni la Judecătoria Model Bălți

28 Martie 2024 | 49

Niciun lucru mare nu se întâmplă dintr-o dată, or succesul este suma unor eforturi repetate zi de zi

Instanțele din Drochia, Hîncești, Strășeni și Criuleni și-au asumat angajamentul să obțină statutul de judecătorii model în următorii doi ani și jumătate.

La data de 12.03.2024 Judecătoriile Pilot Model Drochia și Criuleni au fost într-o vizită colegială la Judecătoria Bălți, în cadrul căreia au fost prezentate inovațiile și bunele practici implementate de Judecătoria Bălți pe parcursul anilor 2021-2023 în cadrul proiectului USAID “Instanțe Judecătorești Model”

Calea spre a deveni “Instanță Model” nu este deloc ușoară dar cu ajutorul perseverenței și încrederii în puterile profesionale, cu susținerea partenerilor interni și externi de dezvoltare, instanțele vor reuși!

Apreciem implicarea în cea de-a doua etapă a proiectului “ Instanțe Judecătorești Model” ca fiind una de maximă utilitate pentru dezvoltarea strategică a instanțelor de judecată și a sistemului judecătoresc în ansamblu!

Va fi nevoie de efort și dedicație dar veți fi ghidați de o echipă puternică a proiectului USAID Moldova “Instanțe Judecătorești Model” iar noi, Judecătoria Model Bălți vă promitem o colaborare și o susținere pe măsură